Helpot kalatoastit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helpot kalatoastit

Helpot kalatoastit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Lado muhkeiden kerrosvoileipien täytteeksi kalapihvejä, tomaattia ja pinaattia. Tämä välipala pitää nälän pitkään loitolla!

Ainekset

8 kpl
viipaletta kaura- tai ruispaahtoleipää
50 g
(4 rkl) maustamatonta tuorejuustoa
2 kpl
tomaattia
240 g
(4 kp) valmiita kalapihvejä
2 dl
babypinaattia

paistamiseen

2 tl
margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla. Viipaloi tomaatit.

8 kpl
viipaletta kaura- tai ruispaahtoleipää
50 g
(4 rkl) maustamatonta tuorejuustoa
2

Aseta neljä leipäviipaletta työtasolle. Laita jokaiselle leipäviipaleelle kalapihvi, 2 tomaattiviipaletta ja pinaatinlehtiä. Paina kevyesti loput neljä leipäviipaletta kansiksi juustopuoli alaspäin.

240 g
(4 kp) valmiita kalapihvejä
2 dl
babypinaattia
3

Kuumenna rasva paistinpannulla ja paista leipiä keskilämmöllä noin 3 minuuttia molemmin puolin.

2 tl
margariinia
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 27.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

818

196

6,0 g

3,0 g

27,0 g

2,0 g

3,0 g

6,3 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

240 g (4 kp) valmiita kalapihvejä .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli