Helppo chili con carne

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

30 min

Helppo chili con carne valmistuu jauhelihasta ja kidneypavuista. Tarjoile chili con carne pääruokana riisin kera tai naposteluruokana tortillasipsien kanssa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rklöljyä
400 gsika-nautajauhelihaa
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
1 kpl(410 /250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
2 rkltomaattisosetta
1/2 dlvettä
1 tlsuolaa
2 tloreganoa

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jauheliha kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää kasarin ja anna hetken aikaa pehmetä.

    MääräAinesosa
    400 gsika-nautajauhelihaa
    1 kplsipuli
    2 kplvalkosipulinkynttä
    1 rklöljyä
  2. 2

    Lisää tomaattimurska, kidneypavut kastikkeineen, tomaattisose ja vesi. Mausta seos suolalla ja oreganolla. Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
    1 kpl(410 /250 g) kidneypapuja chilikastikkeessa
    2 rkltomaattisosetta
    1/2 dlvettä
    1 tlsuolaa
    2 tloreganoa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
30.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä