Huuhtele kesäkurpitsat ja kuori sipulit. Raasta sipulit ja kesäkurpitsat karkeaksi raasteeksi.
Mittaa mausteliemen ainekset kattilaan, kuumenna seosta, kunnes sokeri on liuennut.
Lisää kesäkurpitsa-sipuliraaste liemeen ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.
Säilö pikkelssi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje purkit ja säilytä kylmässä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1054
4414
5,0 g
—
220,0 g
220,0 g
16,0 g
12,0 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl sinapinsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli