Helppo kesäkurpitsapikkelsi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo kesäkurpitsa pikkelsi

Helppo kesäkurpitsapikkelsi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kg
Kesäkurpitsaa
500 g
Sipulia

mausteliemi

1 dl
Vettä
2 dl
Väkiviinaetikkaa
3 dl
Sokeria
1 rkl
Suolaa
2 tl
Sinapinsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Halkaise kesäkurpitsat ja poista pehmeät keskiosat. Kuori sipulit. Raasta sipulit ja kesäkurpitsat karkeaksi raasteeksi.

1 kg
Kesäkurpitsaa
500 g
Sipulia
2

Kiehauta kattilassa mausteliemen ainekset. Lisää raasteet ja keitä 15 minuuttia miedolla lämmöllä kannen alla. Säilö pikkelsi puhtaisiin ja kuumennettuihin lasitölkkeihin. Sulje purkit ja säilytä kylmässä.

2 tl
Sinapinsiemeniä
1 dl
Vettä
2 dl
Väkiviinaetikkaa
1 rkl
Suolaa
3 dl
Sokeria
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.