Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo särkikiusaus

timer-icon60 min
Fork and knife
3 Annosta
Kotimaisesta särjestä ja pakasteperunoista syntyy vaivaton uuniruoka, joka on janssoninkiusauksen pikkuserkku.

Ainekset

500 g
(1 ps) peruna-sipulisuikaleita
145 g
(1 prk 275/145 g) savustettu & luomuvalkosipuli -särkisäilykettä
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
3/4 tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
4 rkl
hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Kaada uunivuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta. Irrottele kala pienemmiksi paloiksi ja lisää vuokaan. Laita päälle loppu peruna-sipulisekoitus.

500 g
(1 ps) peruna-sipulisuikaleita
145 g
(1 prk 275/145 g) savustettu & luomuvalkosipuli -särkisäilykettä
2

Sekoita kerma, suola ja pippuri. Kaada vuokaan.

2 dl
(1 prk) ruokakermaa
3/4 tl
suolaa
1 tl
rouhittua mustapippuria
3

Paista uunissa 45–60 minuuttia. Viimeistele tillillä. Tarjoa kiusaus vihreän salaatin kanssa.

4 rkl
hienonnettua tilliä

Vinkki: Mausta kiusaus halutessasi raastetulla sitruunankuorella.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.7.2019
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

347

1453

20,0 g

9,0 g

26,0 g

3,3 g

2,0 g

13,0 g

2,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli