Herkkusieni-tofusalaatti
Ainekset
200 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
(270 g) marinoitua tofua
2 rkl
Punaista pestokastiketta
1 kpl
(200 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku jääsalaattia
1 rkl
Oliiviöljyä
Rouhittua mustapippuria
Näin teet
1
Paloittele isoimmat herkkusienet ja halkaise pienemmät. Kuutioi tofu ja sekoita herkkusienten ja peston kanssa keskenään. Halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatti vadille.Levitä päälle tomaatit ja herkkusieni-tofuseos. Pirskota päälle hieman oliiviöljyä ja rouhi päälle mustapippuria.
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 10.1.2011
Muokattu: 15.11.2018