Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Herkkusienikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
(400 g) herkkusieniä
1 kpl
Pieni sipuli
2 rkl
Margariinia tai öljyä
2 rkl
Vehnäjauhoja
5 dl
Kasvis- tai lihalientä
1 dl
(kuohu)kermaa
Suolaa
Valko- tai mustapippuria
(hiukan sherrya tai konjakkia)
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhdo sienet nopeasti tai pyyhi ne puhtaiksi talouspaperilla. Kuori ja hienonna sipuli. Viipaloi sienet. Kuullota sipulia ja sieniä rasvassa noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon jauhot ja lisää liemi. Keitä kymmenisen minuuttia. Lisää kerma sellaisenaan tai pehmeänä vaahtona. Mausta keitto maun mukaan. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2010
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.