Jauheliha-pastakeitto | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Jauheliha-pastakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynttä
200 g
Jauhelihaa
8 dl
Vettä
1 kpl
Kasvis- tai lihaliemikuutio
4 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Paprikajauhetta
1 tl
Kuivattua timjamia
1 tl
Kuivattua oreganoa
1/2 tl
Suolaa
2 dl
Kuviopastaa
1 kpl
Ps pakastevihanneksia
50 g
Sulatejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sipuli ja valkosipulit. Paista ne kattilassa jauhelihan kanssa. Mausta. Lisää vesi, liemikuutio ja tomaattisose. Kuumenna. Kun keitto kiehuu, lisää pasta ja jäiset kasvikset, Keitä 5-10 minuuttia pastalaadusta riippuen. Katso keittoaika pakkauksesta. Sulata juusto joukkoon.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.