Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi, lisää sipulit paistamisen loppupuolella. Mausta jauheliha tomaattipyreellä, paprikajauheella, yrteillä, suolalla ja pippurilla.
Kuumenna vesi kiehuvaksi. Murenna liemikuutiot veteen. Lisää liemeen maustettu jauheliha, pasta ja jäiset kasvikset. Keitä 10 minuuttia tai pastapakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää lopuksi sulatejuusto keittoon ja kuumenna. Viimeistele keitto silputulla persiljalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
251
1051
11,7 g
5,0 g
15,0 g
1,8 g
2,0 g
20,5 g
3,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl tomaattipyreetä,
tuoretta persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli