Joululohi | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Joululohi

Joululohi

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Joululohi maustetaan piparkakkumausteella ja koristellaan sekä sitruunalla että persiljalla.

Ainekset

1 kg
(kirjo)lohifileetä
1 tl
Suolaa
1 tl
Piparkakkumaustetta
3 rkl
Korppujauhoja

pinnalle:

4 rkl
Kapriksia
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
Sitruunalohkoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele laakea, pitkänmallinen uunivuoka. Nosta filee vuokaan nahka alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa, piparkakkumaustetta ja pinnalle korppujauhot. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa 20-25 minuuttia. Sekoita kulhossa kaprikset ja hienonnetut persilja. Nostele mausteseos koristeraidaksi kypsän lohifileen päälle. Tarjoa lisänä sitruunalohkoja.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.