Joulun marinoitu hedelmäsalaatti - Yhteishyvä

Joulun marinoitu hedelmäsalaatti

???
Annokset
4
Tarjoa jälkkärinä, välipalana, jogurtin tai joulupuuron lisänä.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Persimonia
1 kpl
Omena
2 kpl
Klementiiniä
1 kpl
Granaattiomenaa

LIEMI

3 dl
Omenamehua
4 rkl
Hunajaa
2 kpl
Kanelitankoa
25 g
Inkivääriä

Näin teet

1

Kuori ja paloittele inkivääri. Kiehauta liemen ainekset. Jäähdytä liemi. Pese hedelmät, pilko persimonit ja omena. Kuori ja paloittele klementiini. Pyöritä granaattiomenaa hetki voimakkaasti pöytää vasten, jotta siemenet irtoavat kuoresta. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suureen kulhoon. Lisää siemenien joukkoon muut hedelmät. Poista liemestä mausteet ja kaada liemi hedelmien päälle.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g140 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj661 2644
Energiaa kcal158 631

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitankoa

  • 25 g Inkivääriä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g140 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj661 2644
Energiaa kcal158 631

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitankoa

  • 25 g Inkivääriä

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.