Joulun marinoitu hedelmäsalaatti
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele inkivääri. Kiehauta liemen ainekset. Jäähdytä liemi. Pese hedelmät, pilko persimonit ja omena. Kuori ja paloittele klementiini. Pyöritä granaattiomenaa hetki voimakkaasti pöytää vasten, jotta siemenet irtoavat kuoresta. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suureen kulhoon. Lisää siemenien joukkoon muut hedelmät. Poista liemestä mausteet ja kaada liemi hedelmien päälle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
161
675
0,3 g
—
35,3 g
35,3 g
2,8 g
1,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitankoa,
25 g Inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli