Juustoinen fenkolikeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Helppo fenkolikeitto sopii lounaaksi tai juhlavan aterian alkukeitoksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgfenkolia
1 kplsipuli
1 rklöljyä
7 dlvettä
2 kplkasvisliemikuutiota
1 kpl(250 g) juoksevaa sulatejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja tarvittaessa uloin kerros. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto. Soseuta ja kuumenna.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 7 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä