
Juustoinen fenkolikeitto
Ainekset
Valmistus
Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja tarvittaessa uloin kerros. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto. Soseuta ja kuumenna.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
214
897
6,0 g
1,0 g
27,8 g
17,3 g
18,5 g
2,3 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli