Juustoinen fenkolikeitto - Yhteishyvä

Juustoinen fenkolikeitto

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Helppo fenkolikeitto sopii lounaaksi tai juhlavan aterian alkukeitoksi.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Fenkolia
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
7 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(250 g) ruokasulatejuustoa (koskenlaskija)

Näin teet

1

Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja tarvittaessa uloin kerros. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto. Soseuta ja kuumenna.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g109 g
Proteiinia2 g8 g
Rasvaa6 g24 g
Kuituja19 g74 g
Energiaa kj885 3539
Energiaa kcal211 845

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 7 dl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja27 g109 g
Proteiinia2 g8 g
Rasvaa6 g24 g
Kuituja19 g74 g
Energiaa kj885 3539
Energiaa kcal211 845

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 7 dl Vettä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.