Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja tarvittaessa uloin kerros. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto. Soseuta ja kuumenna.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
211
885
6,0 g
1,0 g
27,3 g
17,0 g
18,5 g
2,0 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7 dl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli