Juustoinen fenkolikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Juustoinen fenkolikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo fenkolikeitto sopii lounaaksi tai juhlavan aterian alkukeitoksi.

Ainekset

1 kg
Fenkolia
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
7 dl
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(250 g) ruokasulatejuustoa (koskenlaskija)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja tarvittaessa uloin kerros. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto. Soseuta ja kuumenna.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

885

211

6,0 g

1,0 g

27,3 g

17,0 g

18,5 g

2,0 g

2,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

7 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli