Kaali-makkarakeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kaali-makkarakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo, edullinen ja täyttävä keitto – tässä se on. Tarjoa kaali-makkarakeitto maustetun ranskankerman ja leivän kanssa.

Ainekset

1 1/2 l
Lihalientä
4 kpl
Maustepippuria
5 kpl
Mustapippuria
600 g
Kaalia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Sipuli
4 kpl
Perunaa
Pala lanttua
2 kpl
Laakerinlehteä
1 tl
Meiramia
300 g
Braatvurstia
Persiljasilppua

lisäksi

1 dl
Ranskankermaa
1 rkl
Dijonin sinappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi kaali, viipaloi porkkanat, kuutioi perunat ja lanttu. suikaloi sipuli. Kuumenna lihaliemi kiehuvaksi, lisää mausteet, kaali ja juurekset.

Keitä, kunnes juurekset ovat kypsiä, Lisää pannulla paahdetut makkaraviipaleet ja silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa sinapilla maustetun ranskankerman kanssa.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1726

412

22,8 g

10,8 g

35,3 g

10,0 g

4,5 g

11,3 g

5,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Maustepippuria,

Mustapippuria,

Pala lanttua,

Laakerinlehteä,

1 tl Meiramia,

Persiljasilppua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli