Kasvis-fetawrapit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kasvis-fetawrapit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Vehnätortillaa

täyte

1 kpl
Punasipuli
10 kpl
Herkkusientä
1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Keltainen paprika
2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Basilikaa
2 kpl
Tomaattia

lisäksi

2 dl
Guacamoledippiä
200 g
Fetajuustokuutioita
2 dl
Tacokastiketta
Salaatinlehtiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa punasipuli ja herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Kuutioi tomaatti. Kuumenna öljy pannussa ja lisää ensin punasipuli- ja herkkusieniviipaleet. Paista, kunnes sienistä ovat nesteet haihtuneet. Lisää pannulle loput kasvikset ja kääntele niitä hetken aikaa. Mausta kasviseos. Levitä lämmitettyjen vehnätortillojen pinnalle ensin guacamoledippiä ja nosta sitten päälle salaatinlehtiä, kasvistäytettä, valutettuja fetakuutioita sekä tacokastiketta. Kääri tortillat rullalle ja nauti lämpiminä.0805

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 24.7.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.