Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvis-fetawrapit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Vehnätortillaa

Täyte

1 kpl
Punasipuli
10 kpl
Herkkusientä
1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Keltainen paprika
2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Basilikaa
2 kpl
Tomaattia

Lisäksi

2 dl
Guacamoledippiä
200 g
Fetajuustokuutioita
2 dl
Tacokastiketta
Salaatinlehtiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa punasipuli ja herkkusienet ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Kuutioi tomaatti. Kuumenna öljy pannussa ja lisää ensin punasipuli- ja herkkusieniviipaleet. Paista, kunnes sienistä ovat nesteet haihtuneet. Lisää pannulle loput kasvikset ja kääntele niitä hetken aikaa. Mausta kasviseos. Levitä lämmitettyjen vehnätortillojen pinnalle ensin guacamoledippiä ja nosta sitten päälle salaatinlehtiä, kasvistäytettä, valutettuja fetakuutioita sekä tacokastiketta. Kääri tortillat rullalle ja nauti lämpiminä.0805

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 24.7.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.