Sekoita kulhossa munat ja neste kunnes munien rakenne rikkoutuu. Mausta valkopippurilla.
Valmistele täytteet. Raasta halloumijuusto karkeaksi. Kuori ja raasta porkkana. Hienonna paprika. Lämmitä pannu ja lisää tilkka öljyä. Kaada munakasmassa pannulle ja anna paistua hetki keskilämmöllä. Vedä puulastalla seosta pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin kunnes munakasseos hieman hyytyy. Ripottele täytteet kostean munakkaan pinnalle.
Paista munakasta noin 5 minuuttia ja anna lopuksi hyytyä hetki kannen alla. Poista kansi, aseta lautanen päälle ja kumoa munakas lautaselle. Valuta takaisin pannulle ja paista vielä muutama minuutti. Tarjoa heti lämpimänä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
218
914
16,0 g
7,8 g
2,5 g
2,5 g
0,5 g
16,0 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rouhittua valkopippuria,
Öljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli