Kasvispaella

Arvostele resepti
4 Annosta

60 min

Kasvispaella syntyy paprikasta, kesäkurpitsasta, herkkusienistä ja riisistä. Tämä ruoka sopii niin gluteenittomalle, laktoosittomalle kuin vegaanillekin ruokailijalle.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpunainen paprika
1 kplkeltainen paprika
1 kplkesäkurpitsa
1 kpl(200 g) herkkusieniä
2 rklöljyä
1 kplsipuli
2 - 3 kplvalkosipulinkynttä
1 tlkurkumaa
2 dlpitkäjyväistä riisiä
2 dlappelsiinimehua
5 dlvettä
suolaa
mustapippuria
3 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenkodat ja paloittele. Pese ja paloittele kesäkurpitsat. Viipaloi sienet. Kuumenna paistokasarissa puolet öljystä ja paahda siinä sieniä ja kasviksia muutama minuutti. Nosta seos syrjään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit lopussa öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon kurkuma ja riisi ja kääntele, kunnes öljy on imeytynyt riisin. Lisää mehu ja vesi. Anna kiehua kannen alla puolet riisin kypsennysajasta.’Lisää joukkoon kasvikset ja anna riisin kypsyä. Mausta ja lisää hienonnettu persilja.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä