Katkarapumunakasrulla | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Katkarapumunakasrulla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kylmänä tarjottava munakasrulla käy hyvin iltapalaksi, lounasruoaksi tai vierasaterian alkuruoaksi. Katkaravut voi korvata haarukalla hienonnetulla tonni- tai savukalalla.

Ainekset

6 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
6 dl
Maitoa
1 tl
Suolaa

täyte

250 g
Isoja pakastekatkarapuja
1/2 kpl
Kerää jääsalaattia
3 rkl
Tillisilppua
1 dl
Ranskankermaa
2 rkl
Majoneesia
1 kpl
Valkosipulin kynsi
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Cayennenpippuria

koristeeksi

80 g
Katkarapuja
Roseepippuria
Tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Ota katkaravut sulamaan siivilään hyvissä ajoin. Sekoita munat ja vehnäjauhot keskenään. Lisää maito ja suola, sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla peitetylle uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Anna pohjan jäähtyä ja kumoa se sitten puhtaalle leivinpaperille. Sekoita majoneesi ranskankermaan. Mausta murskatulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Levitä seos levyn päälle. Revi salaatti suikaleiksi ja ripottele tillin kanssa levylle. Lisää lopuksi katkaravut. Kääri levy rullaksi kääretortun tapaan. Koristele.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2016
Muokattu: 5.12.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1856

444

23,8 g

8,5 g

26,3 g

8,5 g

0,8 g

30,3 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Suolaa,

3 rkl Tillisilppua,

Valkosipulin kynsi,

0,5 tl Suolaa,

0,25 tl Cayennenpippuria,

Roseepippuria,

Tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli