Kesäinen makaronijauhelihapata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen makaronijauhelihapata

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

350 g
Paistijauhelihaa
Puolikas keskikokoista kesäkurpitsaa
1 dl
Pakastesipulia
3 rkl
Öljyä
400 g
Tomaattimurskaa
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 kpl
Valkosipulinkynttä murskattuna
3 dl
Vettä
2 dl
Makaronia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Oreganoa

Näin teet

1

Kuullota öljyssä jauheliha, paloiteltu kesäkurpitsa ja sipulikuutiot. Lisää loput aineista ja anna padan kiehua hiljalleen noin 5-8 minuutin ajan, kunnes makaronit ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoa heti.

Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 15.5.2019