Kesäinen makaronijauhelihapata | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kesäinen makaronijauhelihapata

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

350 g
Paistijauhelihaa
Puolikas keskikokoista kesäkurpitsaa
1 dl
Pakastesipulia
3 rkl
Öljyä
400 g
Tomaattimurskaa
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 kpl
Valkosipulinkynttä murskattuna
3 dl
Vettä
2 dl
Makaronia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Oreganoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuullota öljyssä jauheliha, paloiteltu kesäkurpitsa ja sipulikuutiot. Lisää loput aineista ja anna padan kiehua hiljalleen noin 5-8 minuutin ajan, kunnes makaronit ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoa heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 21.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.