Keskikesän antipasto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Keskikesän antipasto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Kesäkurpitsaa
1/2 kpl
Herkkusieniä
8 - 12 kpl
Kirsikkatomaattia
1 kpl
Mozzrellajuustoa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
Kourallinen tuoretta basilikaa
1 rkl
Valkoista balsamicoa
3 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa kesäkurpitsasta esimerkiksi juustohöylällä ohuita lastuja. Viipaloi herkkusienet. Grillaa kesäkurpitsat hyvin nopeasti molemmin puolin. Grillaa myös herkkusienet sekä kirsikkatomaatit. Sekoita balsamico, öljy, suola, pippuri sekä hienonnettu basilika. Valuta kastike grillatuille kasviksille ja anna jäähtyä ja maustua. Leikkaa mozzarella viipaleiksi tai kuutioiksi. Asettele kaikki ainekset ryhmiksi vadille tai neljälle alkuruokalautaselle. Valuta myös mozzarellaviipaleille marinadia tai hiukan oliiviöljyä. Koristele basilikanlehdillä. Tarjoa alkuruokana vaalean leivän kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.