Tarvittaessa huuhtele ja kuivaa salaatti ja viinisuolaheinä. Huuhtele meloni. Kuori ja huuhtele ananaskirsikat. Poista melonista kuori ja siemenet, kuutioi meloni. Puolita ananaskirsikat. Kuori ja viipaloi appelsiini. Kuori pähkinät.
Asettele salaatin ainekset vadille.
Valmista vinegretti. Purista puolikkaan appelsiinin mehu (½ dl). Kuori ja viipaloi puolikas salaattiin. Sekoita vinegretin ainekset. Tarjoa salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
246
1030
16,0 g
1,7 g
16,3 g
14,2 g
4,3 g
6,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku viinisuolaheinää,
ripaus suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli