Kiinalainen härkäwokki

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplporkkanaa
1 kplpunainen paprika
pieni pala tuoretta inkivääriä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kpl(300 g) parsakaali
300 gnaudanfileetä
2 tlöljyä
2 tlseesamiöljyä
2 rklvähäsuolaista soijakastiketta
2 tlfariinisokeria
1 rklpunaviinietikkaa

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikkuiksi. Huuhtele, halkaise, poista siemenet ja viipaloi paprika. Kuori ja raasta inkivääri. Kuori ja viipaloi sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet.

    MääräAinesosa
    2 kplporkkanaa
    1 kplpunainen paprika
    pieni pala tuoretta inkivääriä
    1 kplsipuli
    2 kplvalkosipulinkynttä
  2. 2

    Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kypsennä kukinnot pienessä vesimäärässä nopeasti puolikypsiksi. Valuta parsakaalit.

    MääräAinesosa
    1 kpl(300 g) parsakaali
  3. 3

    Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna vokkipannulla öljyt ja ruskista lihasuikaleita muutama minuutti. Nosta lihat syrjään.

    MääräAinesosa
    300 gnaudanfileetä
    2 tlöljyä
    2 tlseesamiöljyä
  4. 4

    Lisää sipulit pannulle ja kuullota ne. Lisää porkkanat, paprikat ja inkivääri sekä soijakastike, sokeri ja viinietikka. Hauduta muutaman minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä. Lisää lopuksi lihasuikaleet ja parsakaalit. Kuumenna seos ja pyöräytä sekaisin.

    MääräAinesosa
    2 rklvähäsuolaista soijakastiketta
    2 tlfariinisokeria
    1 rklpunaviinietikkaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä