Kinkkupyttipannu | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kinkkupyttipannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Paprikaa
200 g
Savukinkkua tai kalkkunaa
6 kpl
Keitettyä perunaa
1/4 tl
Suolaa
Pippuria

tarjoiluun:

Sinihomejuustoa
Kananmunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia hetki. Lisää kuutioidut paprikat, kinkku ja perunat. Mausta. Tarjoile sinihomejuustomurujen kanssa. Paista halutessasi kananmunat jokaiselle ruokailijalle.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 22.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.