Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kippari-Kallen tehotahna

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo ja terveellinen dippi surautetaan hetkessä herneistä ja babypinaatista. Dippaa tahnaan kasviksia tai paahdettua ruisleipää.

Ainekset

1 1/2 dl
Herneitä (pakaste)
2 dl
Babypinaattia
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Oliiviöljyä
Pieni ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada jäiset herneet sauvasekoittimen kulhoon. Anna sulaa 10 minuuttia.

1 1/2 dl
Herneitä (pakaste)
2

Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä.

2 dl
Babypinaattia
3

Purista sitruunasta 1 rkl mehua ja kaada se herneiden joukkoon. Lisää pinaatit ja oliiviöljy. Mittaa teelusikan kärjellä pieni ripaus suolaa kulhoon. Soseuta seos sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi.

1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Oliiviöljyä
Pieni ripaus suolaa
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 19.4.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

47

196

3,8 g

0,5 g

2,3 g

1,3 g

0,8 g

1,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Babypinaattia,

1 rkl Sitruunamehua,

Pieni ripaus suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli