Kiehauta kattilassa kalaliemi, kookosmaito, tomaattisose ja currytahna. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet, inkivääri ja limetin kuori. Puhdista ja viipaloi sienet. Paloittele paprika. Lisää kasvikset kattilaan ja keitä muutama minuutti. Lisää jäiset katkaravut ja kiehauta keitto. Mausta suolalla, pippurilla ja limetin mehulla. Halutessasi lisää pinnalle hienonnettua korianteria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
94
393
5,8 g
5,0 g
4,0 g
3,5 g
1,3 g
5,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Tomaattisosetta,
Valkosipulinkynttä,
Pala tuoretta inkivääriä,
Limetin raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Limetin mehu,
(korianteria).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli