Kiehauta kattilassa kalaliemi, kookosmaito, tomaattisose ja currytahna. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet, inkivääri ja limetin kuori. Puhdista ja viipaloi sienet. Paloittele paprika. Lisää kasvikset kattilaan ja keitä muutama minuutti. Lisää jäiset katkaravut ja kiehauta keitto. Mausta suolalla, pippurilla ja limetin mehulla. Halutessasi lisää pinnalle hienonnettua korianteria.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
393
94
5,8 g
5,0 g
4,0 g
3,5 g
1,3 g
5,5 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Tomaattisosetta,
Valkosipulinkynttä,
Pala tuoretta inkivääriä,
Limetin raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Limetin mehu,
(korianteria).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli