
Kookos-katkarapukeitto
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri. Raasta limen kuori ja purista 1/2 limen mehu. Kiehauta kattilassa kalaliemi, kookosmaito, tomaattisose ja currytahna. Sekoita joukkoon valkosipuli, inkivääri ja limen kuori.
Puhdista ja viipaloi sienet. Huuhtele ja paloittele paprika. Lisää kasvikset kattilaan ja keitä muutama minuutti.
Lisää jäiset katkaravut ja kiehauta keitto. Mausta suolalla, pippurilla ja limen mehulla. Halutessasi lisää pinnalle hienonnettua korianteria.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
259
1085
21,8 g
19,3 g
6,8 g
5,8 g
2,3 g
7,3 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl tomaattisosetta,
2 cm pala tuoretta inkivääriä,
korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli