Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kreolilainen broileri

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

3 kpl
Maustamatonta broilerin rintafileetä
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Palsternakka (n. 100 g)
1/2 kpl
Paprikaa
1 rkl
Öljyä
1 tl
Timjamia
1 tl
Oreganoa
2 dl
Vettä tai valkoviiniä
1/2 tl
Suolaa
2 kpl
Laakerinlehteä
1 kpl
Tomaattimurskaa
3 rkl
Tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele broilerin fileet. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja paloittele sipulit, porkkanat ja palsternakka. Pese ja suikaloi paprika. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita ja broilerinpaloja kevyesti. Mausta timjamilla ja oreganolla. Lisää neste, suola, laakerinlehdet, palsternakka, porkkanat ja tomaattimurska. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää paprika ja hauduta vielä 5 minuuttia. Lisää hienonnettu persilja ja tarjoile riisin ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.