Leikkaa filee pituussuunnassa kolmeen osaan. Sivele lihaviipaleiden pinnalle öljyä. Mittaa glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta ne.
Grillaa lihat kypsiksi 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Sivele glaseerauskastiketta pinnoille. Nosta lihat uunivuokaan ja anna vetäytyä folion hetki ja leikkaa viipaleiksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
520
2177
33,5 g
9,8 g
16,5 g
16,0 g
0,3 g
38,3 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Raastettua valkosipulinkynttä,
0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli