Leikkaa filee pituussuunnassa kolmeen osaan. Sivele lihaviipaleiden pinnalle öljyä. Mittaa glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta ne.
Grillaa lihat kypsiksi 3–4 minuuttia molemmilta puolilta. Sivele glaseerauskastiketta pinnoille. Nosta lihat uunivuokaan ja anna vetäytyä folion hetki ja leikkaa viipaleiksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2177
520
33,5 g
9,8 g
16,5 g
16,0 g
0,3 g
38,3 g
1,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Raastettua valkosipulinkynttä,
0,5 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli