Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (¼ tl suolaa/1 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan.
Kuori ja kuutioi ananas. Poista kova keskusta. Huuhtele ja halkaise chili pitkittäin. Halutessasi poista siemenet. Hienonna chili ja basilika. Huuhtele lime ja purista mehu. Valuta juustokuutiot, ja ota pakkauksesta ½ rkl yrttiöljyä paistinpannulle.
Paista ananasta ja chiliä pannulla yrttiöljyssä käännellen, kunnes ananas saa hieman väriä. Lisää kana ja kuumenna. Kääntele juustokuutiot, basilika ja limenmehu joukkoon.
Valuta pasta, mutta jätä sen joukkoon noin ½ dl keitinlientä. Lisää ananas-kanaseos pastaan ja tarjoa heti.
Vinkki: Pakasta loppu ananas paloina ja käytä smoothieen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
570
2381
21,0 g
7,0 g
56,5 g
15,0 g
9,0 g
31,0 g
4,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli