Lihapullahodarit

Arvostele resepti
6 Kappaletta

15 min

Nopea ja helppo hodarivuoka syntyy valmiista hot dog -sämpylöistä ja lihapullista. Sipaise sämpylät punaisella pestolla ja täytä pyöryköillä. Viimeistele uunihodarit meheviksi fetajuustolla. Hodarit maistuvat nopeana lounaana, rennoissa juhlissa tai vaikka kevään pihatalkoissa.

Ainekset

MääräAinesosa
8 kpl(pientä) hot dog -sämpylää
1/2 dlpunaista pestoa
300 g(1 rs) lihapullia
80 g(2 dl) mozzarellajuustoraastetta
100 gfetajuustoa
250 g(1 rs) kirsikkatomaatteja
basilikaa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Avaa sämpylät leivinpaperille uunipellille. Levitä hodareille punaista pestoa. Jaa lihapullat hodareille, halkaise ne halutessasi. Lisää mozzarellajuustoraaste. Paahda hodareita 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.

    MääräAinesosa
    8 kpl(pientä) hot dog -sämpylää
    1/2 dlpunaista pestoa
    300 g(1 rs) lihapullia
    80 g(2 dl) mozzarellajuustoraastetta
  2. 2

    Huuhtele ja halkaise tomaatit. Murenna kuumille hodareille fetajuustoa ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele hodarit basilikanlehdillä ja tarjoa heti.

    MääräAinesosa
    250 g(1 rs) kirsikkatomaatteja
    100 gfetajuustoa
    basilikaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Panu Pälviä
5.12.2018
|
Päivitetty: 20.10.2025

Samankaltaisia reseptejä