Avaa sämpylät leivinpaperille uunipellille. Levitä hodareille punaista pestoa. Jaa lihapullat hodareille, halkaise ne halutessasi. Lisää mozzarellajuustoraaste. Paahda hodareita 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.
Huuhtele ja halkaise tomaatit. Murenna kuumille hodareille fetajuustoa ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele hodarit basilikanlehdillä ja tarjoa heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
358
1499
22,8 g
9,2 g
19,5 g
3,3 g
2,3 g
17,5 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli