Lihapullahodarit
Ainekset
Valmistus
Avaa sämpylät leivinpaperille uunipellille. Levitä hodareille punaista pestoa. Jaa lihapullat hodareille, halkaise ne halutessasi. Lisää mozzarellajuustoraaste. Paahda hodareita 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.
Huuhtele ja halkaise tomaatit. Murenna kuumille hodareille fetajuustoa ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele hodarit basilikanlehdillä ja tarjoa heti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
342
1429
20,8 g
7,7 g
22,0 g
3,3 g
2,7 g
15,0 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli