Lihapullahodarit
15 min
6 Kappaletta
Nopea ja helppo hodarivuoka syntyy valmiista hot dog -sämpylöistä ja lihapullista. Sipaise sämpylät punaisella pestolla ja täytä pyöryköillä. Viimeistele uunihodarit meheviksi fetajuustolla. Hodarit maistuvat nopeana lounaana, rennoissa juhlissa tai vaikka kevään pihatalkoissa.
Ainekset
Valmistus
1
Avaa sämpylät leivinpaperille uunipellille. Levitä hodareille punaista pestoa. Jaa lihapullat hodareille, halkaise ne halutessasi. Lisää mozzarellajuustoraaste. Paahda hodareita 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.
8 kpl
(pientä) hot dog -sämpylää
1/2 dl
punaista pestoa
300 g
(1 rs/16-20 kpl) lihapullia
80 g
(2 dl) mozzarellajuustoraastetta
2
Huuhtele ja halkaise tomaatit. Murenna kuumille hodareille fetajuustoa ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele hodarit basilikanlehdillä ja tarjoa heti.
250 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
100 g
fetajuustoa
basilikaa
Lisää aiheesta
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.4.2015
|Muokattu: 21.8.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
358
1499
22,8 g
9,2 g
19,5 g
3,3 g
2,3 g
17,5 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli