Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lihapullahodarit

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Nopea ja helppo hodarivuoka syntyy valmiista hot dog -sämpylöistä ja lihapullista. Sipaise sämpylät punaisella pestolla ja täytä pyöryköillä. Viimeistele uunihodarit meheviksi fetajuustolla. Hodarit maistuvat nopeana lounaana, rennoissa juhlissa tai vaikka kevään pihatalkoissa.

Ainekset

8 kpl
(pientä) hot dog -sämpylää
1/2 dl
punaista pestoa
300 g
(1 rs/16-20 kpl) lihapullia
80 g
(2 dl) mozzarellajuustoraastetta
100 g
fetajuustoa
250 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Avaa sämpylät leivinpaperille uunipellille. Levitä hodareille punaista pestoa. Jaa lihapullat hodareille, halkaise ne halutessasi. Lisää mozzarellajuustoraaste. Paahda hodareita 225-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.

8 kpl
(pientä) hot dog -sämpylää
1/2 dl
punaista pestoa
300 g
(1 rs/16-20 kpl) lihapullia
80 g
(2 dl) mozzarellajuustoraastetta
2

Huuhtele ja halkaise tomaatit. Murenna kuumille hodareille fetajuustoa ja lisää kirsikkatomaatit. Viimeistele hodarit basilikanlehdillä ja tarjoa heti.

250 g
(1 rs) kirsikkatomaatteja
100 g
fetajuustoa
basilikaa
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.4.2015
|
Muokattu: 21.8.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

358

1499

22,8 g

9,2 g

19,5 g

3,3 g

2,3 g

17,5 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

basilikaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli