Lindströmin hampurilaispihvit kirjolohesta
Ainekset
Valmistus
Poista kalasta nahka ja ruodot. Leikkaa kala pienen pieniksi kuutioiksi tai jauha monitoimikoneella. Älä jauha kauan, ettei kala sitkisty.
Sekoita korppujauhot ja jogurtti. Anna turvota 5 minuuttia. Raasta punajuuret. Lisää punajuuriraaste ja jauhettu tai kuutioitu lohi jogurttiseokseen. Lisää muna, yrttisilppu, kaprikset, suola ja pippuri. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Muotoile taikinasta 6 pihviä. Paista pihvejä öljyssä pannulla 3–5 minuuttia molemmin puolin tai 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.
Tarjoa pihvit hampurilaissämpylöiden välissä. Kokoa hampurilaisten väliin esimerkiksi punakaalicoleslaw-salaattia , juustoa, suolakurkkua, helppoa punajuuritahnaa sekä hunajamarinoitua punasipulia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
198
830
11,5 g
3,3 g
6,5 g
1,8 g
0,5 g
17,0 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl kapriksia,
rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli