Lohi-kookoskeitto
Ainekset
Valmistus
Kiehauta kattilassa vesi ja lisää kuorittu ja ohueksi viipaloitu sipuli, huuhdeltu ja suikaloitu purjo, kuoritut ja silputut valkosipulinkynnet, inkivääri sekä korianteri ja suola. Keitä keskilämmöllä viitisen minuuttia, jotta liemeen liukenee makua. Lisää kookosmaito, kuutioidut tomaatit ja paloiteltu lohifilee. Kypsennä keskilämmöllä kymmenen minuuttia. Lisää jäiset katkaravut ja anna niiden kuumentua. Älä enää keitä, jotta katkaravut eivät muutu sitkeiksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Mausta silputulla tuoreyrtillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.