Lousianan tomaattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lousianan tomaattikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Tomaattikeittoaineksia
1 l
Vettä
100 g
Valkosipuli(kevyt)tuorejuustoa
1 tl
Kuivattua basilikaa
1/2 kpl
(à 90 g) katkarapuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä tomaattikeitto veteen, muuten pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää lopuksi tuorejuusto ja basilika. Lämmitä, kunnes juusto sulaa. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti. Älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.