Lousianan tomaattikeitto
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | tomaattikeittoaineksia |
| 1 l | vettä |
| 100 g | valkosipuli(kevyt)tuorejuustoa |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1/2 kpl | (à 90 g) katkarapuja |
- 1.
Keitä tomaattikeitto veteen, muuten pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää lopuksi tuorejuusto ja basilika. Lämmitä, kunnes juusto sulaa. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti. Älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty.
Lousianan tomaattikeitto
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | tomaattikeittoaineksia |
| 1 l | vettä |
| 100 g | valkosipuli(kevyt)tuorejuustoa |
| 1 tl | kuivattua basilikaa |
| 1/2 kpl | (à 90 g) katkarapuja |
Valmistus
- 1
Keitä tomaattikeitto veteen, muuten pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää lopuksi tuorejuusto ja basilika. Lämmitä, kunnes juusto sulaa. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti. Älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























