Maanantain makkaravuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Maanantain makkaravuoka

Maanantain makkaravuoka

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Makkaravuoka on helposti ja nopeasti valmistuva arkiruoka. Tarjoa raikkaan salaatin tai raasteen kera.

Ruokavaliot

Ainekset

500 g
Lenkkimakkaraa
500 g
Pakasteperunasuikaleita tai peruna-sipulisekoitusta
2 dl
Maitoa
200 g
Kevytsulatejuustoa
1/2 tl
suolaa
3 tl
Sinappia
1/2 tl
Timjamia tai oreganoa
Mustapippuria
3 kpl
Tomaattia
2 dl
Juustoraastetta
Vihreitä oliiveja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä jäiset perunasuikaleet laakeaan uunivuokaan. Kuumenna maito ja sulata joukkoon juusto. Mausta seos suolalla, sinapilla, yrtillä ja pippurilla ja kaada perunoiden päälle. Pane vuoka 225-asteiseen uuniin 15 minuutiksi. Viipaloi makkara ja tomaatit. Asettele makkara- ja tomaattiviipaleet limittäin perunoiden päälle. Sirottele pinnalle juustoraaste. Pane vuoka uuniin vielä 10-15 minuutiksi. Tarjoa lisänä raastetta tai salaattia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.