Mittaa yrtit, sitruunanmehu, öljy, maapähkinävoi, suola ja pippuri sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
Leikkaa leivästä ja mozzarellasta noin 14 viipaletta. Levitä pesto leipäviipaleiden päälle. Lisää mozzarella jokaiselle leivälle. Tarjoa heti.
Vinkki: Maapähkinäpesto sopii myös pastakastikkeeksi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
372
89
7,6 g
2,6 g
0,9 g
0,1 g
0,3 g
4,0 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl (½ ruukkua) persiljaa,
ripaus valkopippuria jauhettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli