Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota. Suikaloi paprika.
Kuumenna puolet rasvasta pannulla ja ruskista makkarat. Siirrä makkarat syrjään odottamaan. Lisää loppu öljy pannulle sekä punasipulit ja paprikat. Paista, kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Lisää pannulle makkarat ja sekoita joukkoon mausteseos.
Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi sisukset leikkuulaudalle. Pilko pienemmiksi. Mausta avokadopalat sitruunamehulla ja ripauksella suolaa. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatinlehdet pienemmiksi. Täytä lämmitetyt vehnätortillat makkaraseoksella ja vihanneksilla.
Vinkki: Lisämakua saat erilaisista salsakastikkeista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
2628
11004
166,0 g
43,0 g
205,0 g
20,0 g
14,0 g
74,0 g
9,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Texmex-mausteseosta,
1 rkl Sitruunamehua,
Suolaa,
Jääsalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli