Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkarafajitakset

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Vehnätortillaa

Täyte

500 g
Lenkkimakkaraa
1 kpl
Punasipuli
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Texmex-mausteseosta
1 kpl
Avokado
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
200 g
Kirsikkatomaatteja
Jääsalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota. Suikaloi paprika.

Kuumenna puolet rasvasta pannulla ja ruskista makkarat. Siirrä makkarat syrjään odottamaan. Lisää loppu öljy pannulle sekä punasipulit ja paprikat. Paista, kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Lisää pannulle makkarat ja sekoita joukkoon mausteseos.

Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi sisukset leikkuulaudalle. Pilko pienemmiksi. Mausta avokadopalat sitruunamehulla ja ripauksella suolaa. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatinlehdet pienemmiksi. Täytä lämmitetyt vehnätortillat makkaraseoksella ja vihanneksilla.

Vinkki: Lisämakua saat erilaisista salsakastikkeista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

2628

11004

166,0 g

43,0 g

205,0 g

20,0 g

14,0 g

74,0 g

9,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Texmex-mausteseosta,

1 rkl Sitruunamehua,

Suolaa,

Jääsalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli