Mansikka-minttuhillo - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mansikka-minttuhillo

???
Tuore minttu ja mansikka ovat hyvä pari myös hillossa. Annoksesta syntyy 1 iso tai 2 pientä purkillista hilloa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Mansikoita
1/4 dl
Vettä tai sitruunamehua
250 g
Hillosokeria
1/2 - 1 kpl
Ruukkua minttua

Näin teet

1

Poista mansikoista kannat ja paloittele mansikat kattilaan. Lisää vesi tai sitruunamehu. Kuumenna seos hitaasti kiehuvaksi. Lisää hillosokeri ja keitä hilloa noin 10 minuuttia.
Kuori pinnalle kertyvä vaahto pois. Lisää silputtu minttu valmiiseen hilloon. Kaada hieman jäähtynyt hillo puhtaisiin purkkeihin. Hillo kiinteytyy jääkaapissa vuorokaudessa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 28.6.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja288 g288 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja9 g9 g
Energiaa kj5180 5180
Energiaa kcal1237 1237

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,25 dl Vettä tai sitruunamehua

  • Ruukkua minttua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja288 g288 g
Proteiinia3 g3 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja9 g9 g
Energiaa kj5180 5180
Energiaa kcal1237 1237

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,25 dl Vettä tai sitruunamehua

  • Ruukkua minttua

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.