Mansikka-mozzarellasalaatti
Ainekset
Valmistus
Huuhtele rucola ja levitä tarjoluvadille. Pese, perkaa ja viipaloi mansikat. Levitä mansikat rucolan päälle.
Viipaloi mozzarella ja asettele viipaleet vadille. Revi päälle basilikaa. Paahda cashewpähkinöitä kuivalla pannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä hetki.
Sekoita vinegretin ainekset keskenään. Lisää salaattiin paahdetut pähkinät ja pirskottele kastike salaatin päälle.
Paahdettujen cashewpähkinöiden tilalle sopivat saksanpähkinät.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
400
1674
31,5 g
10,8 g
10,5 g
7,8 g
2,8 g
15,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli