Marinoidut paprikat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut paprikat

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Marinoidut paprikat sopivat ruoan lisäkkeeksi, alkupalaksi tai salaattiin. Paprikat säilyvät useita päiviä jääkaapissa.

Ainekset

2 kpl
Keltaista paprikaa
2 kpl
Punaista paprikaa

marinadi:

3 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Pippuria

tarjoiluun:

Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja halkaise paprikat. Poista kanta ja siemenet. Nosta paprikanpuolikkaat leikkauspinta alaspäin leivinpaperin päälle pellille. Paista uunissa grillivastuksen alla, kunnes kuoret alkavat mustua. Kasta paprikat kylmään veteen ja poista kuori. Suikaloi jäähtyneet paprikat ja nosta kulhoon. Sekoita öljy, sitruunanmehu, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet. Kaada päälle marinointiliemi. Anna maustua viileässä vähintään 3 tuntia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.