Marinoidut paprikat - Yhteishyvä

Marinoidut paprikat

???
Annokset
8
Valmistusaika
15 min
Marinoidut paprikat sopivat ruoan lisäkkeeksi, alkupalaksi tai salaattiin. Paprikat säilyvät useita päiviä jääkaapissa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Keltaista paprikaa
2 kpl
Punaista paprikaa

MARINADI:

3 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Pippuria

TARJOILUUN:

Persiljaa

Näin teet

1

Pese ja halkaise paprikat. Poista kanta ja siemenet. Nosta paprikanpuolikkaat leikkauspinta alaspäin leivinpaperin päälle pellille. Paista uunissa grillivastuksen alla, kunnes kuoret alkavat mustua. Kasta paprikat kylmään veteen ja poista kuori. Suikaloi jäähtyneet paprikat ja nosta kulhoon. Sekoita öljy, sitruunanmehu, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet. Kaada päälle marinointiliemi. Anna maustua viileässä vähintään 3 tuntia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa