Marinoidut paprikat
Ainekset
Valmistus
Huuhtele paprikat, halkaise ja poista siemenet. Nosta paprikat leikkauspinta alaspäin leivinpaperin päälle pellille. Paista 250-asteessa grillivastuksen alla noin 10–15 minuuttia, kunnes kuoret mustuvat kunnolla. Nosta paprikat kulhoon ja peitä tiiviisti kelmulla. Anna jäähtyä kelmun alla 15 minuuttia.
Valmista marinadi paprikoiden jäähtyessä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Poista timjamista paksut varret ja hienonna ohuine varsineen. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
Poista paprikoista kuoret ja suikaloi paprikat. Sekoita paprikasuikaleet marinadin joukkoon. Anna maustua viileässä vähintään 3 tuntia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
63
264
5,3 g
0,8 g
2,9 g
2,6 g
1,1 g
0,6 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli