Marinoitu parsakaali
Annokset
4
Ruokavalio
Tarjoa chilillä ja korianterilla maustettu parsakaali kuumana tai kylmänä lisäkkeenä, sekoita salaattiin tai napostele sellaisenaan.
Ainekset
2 kpl
(600 g) parsakaalia
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
MARINADI
1 kpl
Sitruunan mehu
1 kpl
Punainen chili
2 rkl
Raastettua inkivääriä
1 kpl
Ruukku korianteria
1/2 dl
Soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
3 tl
Seesamiöljyä
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.7.2017
Muokattu: 5.12.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 30 g |
Proteiinia | 5 g | 21 g |
Rasvaa | 7 g | 27 g |
Kuituja | 3 g | 10 g |
Energiaa kj | 504 | 2017 |
Energiaa kcal | 120 | 481 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa
Punainen chili
2 rkl Raastettua inkivääriä
Ruukku korianteria
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 30 g |
Proteiinia | 5 g | 21 g |
Rasvaa | 7 g | 27 g |
Kuituja | 3 g | 10 g |
Energiaa kj | 504 | 2017 |
Energiaa kcal | 120 | 481 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa
Punainen chili
2 rkl Raastettua inkivääriä
Ruukku korianteria
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen