Säädä uuni 200 asteeseen. Leikkaa parsakaalit suupaloiksi ja pilko myös varsi. Laita palat uunipellille, sekoita öljy ja suola joukkoon. Paahda uunissa 20 minuuttia.
Purista sitruunan mehu, hienonna chili ja raasta inkivääri. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja valuta lämpimien parsakaalien päälle. Anna maustua 20–30 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
504
120
6,8 g
0,5 g
7,5 g
6,5 g
2,5 g
5,3 g
2,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Punainen chili,
2 rkl Raastettua inkivääriä,
Ruukku korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli