Säädä uuni 200 asteeseen. Leikkaa parsakaalit suupaloiksi ja pilko myös varsi. Laita palat uunipellille, sekoita öljy ja suola joukkoon. Paahda uunissa 20 minuuttia.
Purista sitruunan mehu, hienonna chili ja raasta inkivääri. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja valuta lämpimien parsakaalien päälle. Anna maustua 20–30 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
120
504
6,8 g
0,5 g
7,5 g
6,5 g
2,5 g
5,3 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Punainen chili,
2 rkl Raastettua inkivääriä,
Ruukku korianteria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli