Marinoitu parsakaali - Yhteishyvä

Marinoitu parsakaali

???
Annokset
4
Tarjoa chilillä ja korianterilla maustettu parsakaali kuumana tai kylmänä lisäkkeenä, sekoita salaattiin tai napostele sellaisenaan.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(600 g) parsakaalia
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa

MARINADI

1 kpl
Sitruunan mehu
1 kpl
Punainen chili
2 rkl
Raastettua inkivääriä
1 kpl
Ruukku korianteria
1/2 dl
Soijakastiketta
1 rkl
Hunajaa
3 tl
Seesamiöljyä
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.7.2017
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g30 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa7 g27 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj504 2017
Energiaa kcal120 481

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Punainen chili

  • 2 rkl Raastettua inkivääriä

  • Ruukku korianteria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g30 g
Proteiinia5 g21 g
Rasvaa7 g27 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj504 2017
Energiaa kcal120 481

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • Punainen chili

  • 2 rkl Raastettua inkivääriä

  • Ruukku korianteria

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.