Mausteinen kuskus
Ainekset
Valmistus
Kaada kuskusin päälle kuuma kanaliemi. Peitä kulho kannella tai kelmulla ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita suurimot haarukalla irtonaisiksi. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja viipaloi herkkusienet. Kuumana pannulla öljy ja lisää siihen mausteet. Kääntele hetken aikaa, kunnes mausteet ovat lämmenneet ja antaneet hieman makua. Lisää sipulit ja herkkusienet ja anna niiden hieman ruskistua ja kypsyä. Nosta pannu liedeltä ja lisää joukkoon tomaattisose, rusinat sekä irtonainen kuskus. Mausta seos suolalla ja lisää sekoittaen joukkoon loraus öljyä.0805
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.