Mausteinen kuskus | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteinen kuskus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Kuskusia
2 dl
Kanalientä
1 kpl
Sipuli
150 g
Herkkusieniä
1 rkl
Öljyä
1 1/2 tl
Currya
1 tl
Paprikajauhetta
Cayennenpippuria
2 rkl
Tomaattisosetta
1 dl
Rusinoita
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kaada kuskusin päälle kuuma kanaliemi. Peitä kulho kannella tai kelmulla ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita suurimot haarukalla irtonaisiksi. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja viipaloi herkkusienet. Kuumana pannulla öljy ja lisää siihen mausteet. Kääntele hetken aikaa, kunnes mausteet ovat lämmenneet ja antaneet hieman makua. Lisää sipulit ja herkkusienet ja anna niiden hieman ruskistua ja kypsyä. Nosta pannu liedeltä ja lisää joukkoon tomaattisose, rusinat sekä irtonainen kuskus. Mausta seos suolalla ja lisää sekoittaen joukkoon loraus öljyä.0805

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 24.7.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.