Mausteinen kuskus

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 dlkuskusia
2 dlkanalientä
1 kplsipuli
150 gherkkusieniä
1 rklöljyä
1 1/2 tlcurrya
1 tlpaprikajauhetta
cayennenpippuria
2 rkltomaattisosetta
1 dlrusinoita
1/2 tlsuolaa
1 rklöljyä

Valmistus

  1. 1

    Kaada kuskusin päälle kuuma kanaliemi. Peitä kulho kannella tai kelmulla ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita suurimot haarukalla irtonaisiksi. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi ja viipaloi herkkusienet. Kuumana pannulla öljy ja lisää siihen mausteet. Kääntele hetken aikaa, kunnes mausteet ovat lämmenneet ja antaneet hieman makua. Lisää sipulit ja herkkusienet ja anna niiden hieman ruskistua ja kypsyä. Nosta pannu liedeltä ja lisää joukkoon tomaattisose, rusinat sekä irtonainen kuskus. Mausta seos suolalla ja lisää sekoittaen joukkoon loraus öljyä.0805

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä