Kuori ja paloittele kasvikset ja pane ne kattilaan. Lisää mausteet ja kasvisliemi. Keitä kasvikset hiljalleen pehmeiksi. Soseuta. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kerma ja kuumenna. Tarjoa keiton kanssa öljyssä rapeaksi paistettuja ruisleipämuruja.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
741
177
9,5 g
4,3 g
16,5 g
11,8 g
3,8 g
3,5 g
2,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
0,5 tl Kanelia,
1 tl Juustokuminaa,
1 tl Inkivääriä,
0,75 tl Suolaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli