Paahda hasselpähkinöitä ja juustokuminaa kuivalla pannulla hetki. Jauha seos karkeaksi teholeikkurissa tai morttelissa. Mausta seos sokerilla, sormisuolalla ja ripauksella chilipippuria. Levitä pähkinäseos leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle öljy. Lämmitä pähkinöitä 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita mausteseos lämpimän pähkinäseoksen joukkoon ja tarjoile.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
264
1103
22,0 g
2,0 g
13,0 g
13,0 g
4,0 g
3,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Jauhettua juustokuminaa,
1 tl Sormisuolaa,
Mietoa chilipippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli