Paahda hasselpähkinöitä ja juustokuminaa kuivalla pannulla hetki. Jauha seos karkeaksi teholeikkurissa tai morttelissa. Mausta seos sokerilla, sormisuolalla ja ripauksella chilipippuria. Levitä pähkinäseos leivinpaperoidulle uunipellille ja pirskota päälle öljy. Lämmitä pähkinöitä 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita mausteseos lämpimän pähkinäseoksen joukkoon ja tarjoile.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1103
264
22,0 g
2,0 g
13,0 g
13,0 g
4,0 g
3,0 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Jauhettua juustokuminaa,
1 tl Sormisuolaa,
Mietoa chilipippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli