Metsästäjän broileripata

Nappaa talteen!
| 3 - 4 kpl | broilerin koipireisiä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | (200 g) tuoreita herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | (500 g) tomaattimurskaa |
| 2 dl | valko- tai punaviiniä tai kanalientä |
| 1 kpl | ruukkubasilika |
- 1.
Paloittele broilerinkoivet kahteen tai kolmeen osaan nivelen kohdalta veitsellä tai saksilla. Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Ruskista lihapalat kevyesti pannulla, sirottele pintaan suolaa ja pippuria ja siirrä palat kattilaan. Ruskista sipulit ja sienet ja siirrä ne kattilaan. Lisää kuoritut ja murskatut valkosipulit, tomaattimurska ja viini tai liemi. Kypsennä hiljaa kannen alla noin 40 minuuttia. Tarkista maku ja lisää silputtu basilika. Tarjoa lisänä riisiä tai lohkoperunoita.
Metsästäjän broileripata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 - 4 kpl | broilerin koipireisiä |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 kpl | (200 g) tuoreita herkkusieniä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 tl | suolaa |
| mustapippuria | |
| 1 kpl | (500 g) tomaattimurskaa |
| 2 dl | valko- tai punaviiniä tai kanalientä |
| 1 kpl | ruukkubasilika |
Valmistus
- 1
Paloittele broilerinkoivet kahteen tai kolmeen osaan nivelen kohdalta veitsellä tai saksilla. Kuori ja hienonna sipuli. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Ruskista lihapalat kevyesti pannulla, sirottele pintaan suolaa ja pippuria ja siirrä palat kattilaan. Ruskista sipulit ja sienet ja siirrä ne kattilaan. Lisää kuoritut ja murskatut valkosipulit, tomaattimurska ja viini tai liemi. Kypsennä hiljaa kannen alla noin 40 minuuttia. Tarkista maku ja lisää silputtu basilika. Tarjoa lisänä riisiä tai lohkoperunoita.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























