Vatkaa munien rakenne rikki. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Lisää kerma. Viipaloi nakit. Huuhtele ja halkaise tomaatit, poista niistä kannat. Poista halutessasi siemenet lusikalla kovertaen. Kuutioi tomaatit. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi paprika. Kuullota tomaatti- ja paprikakuutioita öljyssä. Lisää munakasseos ja kypsennä muutamia minuutteja keskilämmöllä lastalla sekoitellen. Lisää nakit ja persilja. Kypsennä kunnes munakasseos on lähes hyytynyt. Lisää päälle juustoraaste. Kypsennä kannen alla vielä noin 5 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
290
1212
24,8 g
9,0 g
3,5 g
3,5 g
1,0 g
12,8 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Kuivattua oreganoa,
1 dl Hienoksi silputtua tuoretta persiljaa,
1 dl Juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli