Ruskista lihasuikaleet pannulla öljyssä. Mausta suolalla. Huuhtele kasvikset. Kuutioi kaali, kuori ja paloittele perunat, lanttu ja porkkanat.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää lihasuikaleet ja keitä muutama minuutti. Kuori vaahtoa pois kauhalla, kunnes sitä ei enää synny.
Lisää liemeen liemikuutiot, juurekset ja kaali. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
267
1118
8,5 g
2,0 g
23,0 g
8,8 g
5,0 g
21,5 g
3,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli