Ruskista lihasuikaleet pannulla öljyssä. Mausta suolalla. Kuutioi kaali, kuori ja paloittele perunat, lanttu ja porkkanat. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää lihasuikaleet ja keitä muutama minuutti. Kuori vaahtoa pois kauhalla, kunnes sitä ei enää synny.
Lisää liemeen liemikuutiot, juurekset ja kaali. Anna kiehua hiljalleen kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Myös tämä syntyy nopeasti
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää lihasuikaleet ja keitä muutama minuutti. Kuori vaahtoa pois kauhalla, kunnes sitä ei enää synny.
Lisää liemeen liemikuutiot, juurekset ja kaali. Anna kiehua hiljalleen kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Myös tämä syntyy nopeasti
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1100
263
8,5 g
2,0 g
22,5 g
8,8 g
4,5 g
21,3 g
2,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
1 l Vettä,
Maustepippuria,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli