Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nopeat texmex-silakkarullat

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Salsa ja silakka ne yhteen soppii! Tässä superhelpossa viiden aineksen reseptissä silakka saa raikasta texmex-makua tomaattisalsasta. Lisukkeina maistuvat riisi ja hedelmäinen vihersalaatti.

Ainekset

500 g
silakkafileitä
1/4 tl
suolaa
300 g
(1 prk) salsakastiketta (medium)
50 g
maissilastuja (muutama kourallinen)
1 kpl
ruukku korianteria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileille suola. Kääri kalat rullalle ja nosta vuokaan vieri viereen sauma alaspäin.

500 g
silakkafileitä
1/4 tl
suolaa
2

Levitä päälle salsakastike. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20−25 minuuttia.

300 g
(1 prk) salsakastiketta (medium)
3

Murustele maissilastut ja hienonna korianteri. Ripottele kypsien silakkarullien pinnalle.

50 g
maissilastuja (muutama kourallinen)
1 kpl
ruukku korianteria

Vinkki: Vaihda salsa miedompaan tai voimakkaampaan ruokailijoiden maun mukaan.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 21.2.2021
|
Muokattu: 28.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

260

1089

14,0 g

2,8 g

10,3 g

2,8 g

1,5 g

22,0 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli