Levitä silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileille suola. Kääri kalat rullalle ja nosta vuokaan vieri viereen sauma alaspäin.
Levitä päälle salsakastike. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20−25 minuuttia.
Murustele maissilastut ja hienonna korianteri. Ripottele kypsien silakkarullien pinnalle.
Vinkki: Vaihda salsa miedompaan tai voimakkaampaan ruokailijoiden maun mukaan.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1010
241
13,8 g
2,8 g
7,5 g
0,3 g
0,5 g
21,3 g
0,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
300 g (1 prk) salsakastiketta (medium).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli