Levitä silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileille suola. Kääri kalat rullalle ja nosta vuokaan vieri viereen sauma alaspäin.
Levitä päälle salsakastike. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20−25 minuuttia.
Murustele maissilastut ja hienonna korianteri. Ripottele kypsien silakkarullien pinnalle.
Vinkki: Vaihda salsa miedompaan tai voimakkaampaan ruokailijoiden maun mukaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
260
1089
14,0 g
2,8 g
10,3 g
2,8 g
1,5 g
22,0 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli