Paahda nyhtökaura kuivalla pannulla kunnes se saa hieman väriä. Lisää salsakastike ja vesi, siirrä pannu syrjään jäähtymään.
Huuhtele ja valuta pavut. Viipaloi avokado ja pilko kurkku. Halkaise kirsikkatomaatit ja suikaloi salaatti. Jaa kulhojen pohjalle salaatinlehdet, nostele loput ainekset päälle lohkoittain. Pirskota päälle mausteeksi limetin mehua, ripaus suolaa ja pippuria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
172
721
10,3 g
1,3 g
9,5 g
6,3 g
8,0 g
6,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (250 g) nyhtökauraa,
2 rkl Vettä,
2 - 3 rkl Hienonnettua korianteria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli