Omenaratatouille

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpltalviomenaa
4 kplkeskikokoista punasipulia
1/2 dlsiirappia
1 tlsuolaa
1 tltuoretta timjamia
1/2 dltuoretta persiljaa pilkottuna
2 tlruohittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja pilko punasipulit suikaleiksi ja omenat lohkoiksi. Kuullota punasipulia pannulla voissa parin minuutin ajan ja lisää sitten omenalohkot. Kääntele ainekset nopeasti sekaisin ja lisää loput aineista.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025