Omenaratatouille
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | talviomenaa |
| 4 kpl | keskikokoista punasipulia |
| 1/2 dl | siirappia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | tuoretta timjamia |
| 1/2 dl | tuoretta persiljaa pilkottuna |
| 2 tl | ruohittua mustapippuria |
- 1.
Kuori ja pilko punasipulit suikaleiksi ja omenat lohkoiksi. Kuullota punasipulia pannulla voissa parin minuutin ajan ja lisää sitten omenalohkot. Kääntele ainekset nopeasti sekaisin ja lisää loput aineista.
Omenaratatouille
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | talviomenaa |
| 4 kpl | keskikokoista punasipulia |
| 1/2 dl | siirappia |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | tuoretta timjamia |
| 1/2 dl | tuoretta persiljaa pilkottuna |
| 2 tl | ruohittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja pilko punasipulit suikaleiksi ja omenat lohkoiksi. Kuullota punasipulia pannulla voissa parin minuutin ajan ja lisää sitten omenalohkot. Kääntele ainekset nopeasti sekaisin ja lisää loput aineista.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























