Säädä uuni 200 asteeseen. Poista kirsikoista kivet. Yhdistä nesteet, sokeri ja mausteet kulhossa. Lisää kirsikat, sekoita ja levitä uunipellille. Jaa kinkut reunoille. Paahda uunissa 10–15 minuuttia.
Tee vinegretti. Laita viisi kirsikkaa ja pellille kertynyt öljy kulhoon. Lisää etikka, hunaja ja suola ja soseuta.
Revi salaatti ja suikaloi fenkoli ja sipuli kulhoon. Lisää kirsikat ja kinkut. Viimeistele vinegretillä ja basilikalla juuri ennen tarjoamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1268
303
15,5 g
1,0 g
29,8 g
28,0 g
9,0 g
4,5 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rosmariininoksa tai 2 tl kuivattua,
1 tl Kuivattua timjamia,
1 tl Suolaa,
0,25 tl (1/4 tl) rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli