Paahdettu kirsikkasalaatti
Ainekset
Kirsikkavinegretti
Valmistus
Säädä uuni 200 asteeseen. Poista kirsikoista kivet. Yhdistä nesteet, sokeri ja mausteet kulhossa. Lisää kirsikat, sekoita ja levitä uunipellille. Jaa kinkut reunoille. Paahda uunissa 10–15 minuuttia.
Tee vinegretti. Laita viisi kirsikkaa ja pellille kertynyt öljy kulhoon. Lisää etikka, hunaja ja suola ja soseuta.
Revi salaatti ja suikaloi fenkoli ja sipuli kulhoon. Lisää kirsikat ja kinkut. Viimeistele vinegretillä ja basilikalla juuri ennen tarjoamista.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
275
1155
15,0 g
1,0 g
28,0 g
26,0 g
6,3 g
2,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rosmariininoksa tai 2 tl kuivattua,
1 tl Kuivattua timjamia,
1 tl Suolaa,
0,25 tl (1/4 tl) rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli