Paahdettu varsikukkakaali | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paahdettu varsikukkakaali

Paahdettu varsikukkakaali

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kaunis varsikukkakaali paahtuu uunissa maukkaaksi ja meheväksi. Raikas ja hennon makea kasvis on hurmaava kaveri kalalle. Tarjoa tillillä maustetun pikahollandaisekastikkeen kanssa.

Ainekset

320 g
(2 rs) varsikukkakaalia
1 1/2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele varsikukkakaalit ja siirrä pellille leivinpaperin päälle. Sivele öljyllä ja ripottele päälle suola. Paahda 225-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla noin 8 minuuttia.

1/4 tl
suolaa
1 1/2 rkl
rypsiöljyä
320 g
(2 rs) varsikukkakaalia

Vinkki: Varsikukkakaalit kypsyvät myös grillissä noin 8 minuutissa.

Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 28.2.2020
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

268

64

5,3 g

0,3 g

1,8 g

1,8 g

1,8 g

1,5 g

0,4 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli