Paahdettu varsikukkakaali | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu varsikukkakaali

Paahdettu varsikukkakaali
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
225°C
Kaunis varsikukkakaali paahtuu uunissa maukkaaksi ja meheväksi. Raikas ja hennon makea kasvis on hurmaava kaveri kalalle. Tarjoa tillillä maustetun pikahollandaisekastikkeen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

320 g
(2 rs) varsikukkakaalia
1 1/2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa

Vinkki: Varsikukkakaalit kypsyvät myös grillissä noin 8 minuutissa.

Näin teet

1

Huuhtele varsikukkakaalit ja siirrä pellille leivinpaperin päälle. Sivele öljyllä ja ripottele päälle suola. Paahda 225-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla noin 8 minuuttia.

1/4 tl
suolaa
1 1/2 rkl
rypsiöljyä
320 g
(2 rs) varsikukkakaalia
Resepti
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 28.2.2020
Muokattu: 16.3.2020

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj268 1071
Energiaa kcal64 256
Rasvaa5.3 g21.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa0.3 g1.0 g
Hiilihydraatteja1.8 g7.0 g
Sokereita1.8 g7.0 g
Kuituja1.8 g7.0 g
Proteiinia1.5 g6.0 g
Suolaa0.4 g1.7 g

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Energiaa kj268 1071
Energiaa kcal64 256
Rasvaa5.3 g21.0 g
Tyydyttynyttä rasvaa0.3 g1.0 g
Hiilihydraatteja1.8 g7.0 g
Sokereita1.8 g7.0 g
Kuituja1.8 g7.0 g
Proteiinia1.5 g6.0 g
Suolaa0.4 g1.7 g
Resepti
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat
Ninna Lindström

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.