Paahdettu varsikukkakaali
Ainekset
Valmistus
Huuhtele varsikukkakaalit ja siirrä pellille leivinpaperin päälle. Sivele öljyllä ja ripottele päälle suola. Paahda 225-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla noin 8 minuuttia.
Vinkki: Varsikukkakaalit kypsyvät myös grillissä noin 8 minuutissa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
64
268
5,3 g
0,3 g
1,8 g
1,8 g
1,8 g
1,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli