Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu varsikukkakaali

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Kaunis varsikukkakaali paahtuu uunissa maukkaaksi ja meheväksi. Raikas ja hennon makea kasvis on hurmaava kaveri kalalle. Tarjoa tillillä maustetun pikahollandaisekastikkeen kanssa.

Ainekset

320 g
(2 rs) varsikukkakaalia
1 1/2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele varsikukkakaalit ja siirrä pellille leivinpaperin päälle. Sivele öljyllä ja ripottele päälle suola. Paahda 225-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla noin 8 minuuttia.

1/4 tl
suolaa
1 1/2 rkl
rypsiöljyä
320 g
(2 rs) varsikukkakaalia

Vinkki: Varsikukkakaalit kypsyvät myös grillissä noin 8 minuutissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Hanne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 28.2.2020
|
Muokattu: 5.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

64

268

5,3 g

0,3 g

1,8 g

1,8 g

1,8 g

1,5 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli