Paahdetut juurekset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut juurekset

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

300 g
Porkkanoita
200 g
Lanttua
200 g
Palsternakkaa
100 g
Juuriselleriä
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
3 rkl
Öljyä
2 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Rosmariinia
1/2 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori porkkanat, nauriit tai lantut, palsternakka ja selleri. Paloittele juurekset. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita juuresten joukkoon sipulit, öljy, hunaja ja mausteet. Kaada juurekset uunivuokaan ja paahda uunivuoassa fileen vieressä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Tarkista kasvisten kypsyys. Tarjoile porsaan uunipaistin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.