Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynäinen punajuurikeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

450 g
Keitettyjä ja kuorittuja punajuuria
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Päärynä
1 rkl
Öljyä
5 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
(250 ml) soija- tai kaurakermaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Pippurisekoitusta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele punajuuret. Kuori ja paloittele sipuli ja päärynä. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia ja päärynää öljyssä 5 minuuttia. Lisää punajuuripalat ja jatka muutama minuutti. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 10 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää soija- tai kaurakerma, suola ja pippuri ja kuumenna keitto nopeasti.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.