Päärynäinen punajuurikeitto

Nappaa talteen!
| 450 g | keitettyjä ja kuorittuja punajuuria |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | päärynä |
| 1 rkl | öljyä |
| 5 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1 kpl | (250 ml) soija- tai kaurakermaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | pippurisekoitusta |
- 1.
Paloittele punajuuret. Kuori ja paloittele sipuli ja päärynä. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia ja päärynää öljyssä 5 minuuttia. Lisää punajuuripalat ja jatka muutama minuutti. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 10 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää soija- tai kaurakerma, suola ja pippuri ja kuumenna keitto nopeasti.
Päärynäinen punajuurikeitto
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 450 g | keitettyjä ja kuorittuja punajuuria |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 1 kpl | päärynä |
| 1 rkl | öljyä |
| 5 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuutio |
| 1 kpl | (250 ml) soija- tai kaurakermaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | pippurisekoitusta |
Valmistus
- 1
Paloittele punajuuret. Kuori ja paloittele sipuli ja päärynä. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia ja päärynää öljyssä 5 minuuttia. Lisää punajuuripalat ja jatka muutama minuutti. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 10 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää soija- tai kaurakerma, suola ja pippuri ja kuumenna keitto nopeasti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























