Päärynäpirtelö - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynäpirtelö

Päärynäpirtelö
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Pyöräytä raikas välipalapirtelö makeista päärynöistä ja vaniljarahkasta. Mausta pirtelö mintulla ja kaakaojauheella.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
päärynää
300 g
(2 prk) vaniljarahkaa
1 dl
maitoa
8
mintunlehteä
2 tl
kaakaojauhetta

Näin teet

1

Kuori ja halkaise päärynät. Poista siemenet ja kannat. Pilko päärynät kulhoon.

2 kpl
päärynää
2

Lisää rahka, maito ja mintunlehdet. Soseuta ainekset sileäksi sauvasekoittimella.

8
mintunlehteä
300 g
(2 prk) vaniljarahkaa
3

Kaada puolet pirtelöstä laseihin. Lisää kaakaojauhe kulhoon jääneeseen pirtelöön ja sekoita sauvasekoittimella. Kaada laseihin vaalean pirtelön päälle.

2 tl
kaakaojauhetta
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 27.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g60 g
Proteiinia14 g28 g
Rasvaa6 g12 g
Kuituja6 g11 g
Energiaa kj1037 2073
Energiaa kcal248 496

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g60 g
Proteiinia14 g28 g
Rasvaa6 g12 g
Kuituja6 g11 g
Energiaa kj1037 2073
Energiaa kcal248 496
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.